La nostra activitat i serveis

Què oferim

MEPSA explota la seva concessió a través de contractes de dret de superfície i/o per mitjà de contractes d’arrendament de les diferents parcel·les on els operadors realitzen activitats en l’àmbit logístic-portuari.

Catalana d’Infraestuctures Portuàries, CIP, (holding de MEPSA) és l’empresa encarregada del manteniment i conservació de l’espai PTP Delta 1. CIP desenvolupa les activitats de reg i jardineria, neteja de carrers, recollida de residus, pavimentació de carrers, així com manteniment de la xarxa elèctrica i senyalització de l’àrea.

Els clients de MEPSA són atessos en tot moment pel personal tècnic especialitzat de les empreses que efectuen el manteniment del PTP Delta 1 i que donen cobertura continuada per garantir el bon funcionament dels serveis.

En el perímetre del PTP Delta 1 també es situa el Truck Center que alberga, entre d’altres, instal·lacions destinades al subministrament de carburants i prestació de serveis a vehicles i transportistes que proporcionen un servei complementari a les activitats desenvolupades dins del Moll de l’Energia.

truck-center

La solució per a grans operadors de granels líquids

en el Port de Barcelona