Clients

Espai MEPSA i clients

La privilegiada ubicació de MEPSA en el Moll de l’Energia, juntament amb la vocació estratègica del Port de Barcelona de convertir-se en el primer Hub del Mediterrani per a productes energètics, ofereixen un entorn immillorable per a totes aquelles companyies que han decidit instal·lar-se en aquest àmbit.

L’àrea de MEPSA compta amb una capacitat d’emagatzematge de productes petrolífers de més d’1,45 M m3, repartits en dues Terminals:

  • Terminal del grup Meroil, situada en una superfície de 125.000 m2, que compta amb un total de 47 tancs que donen una capacitat de 1M m3 destinats bàsicament a l’emmagatzematge d’hidrocarburs, tals com, queroseno, gasolina i gasoil.
  • Terminal del Grup Tradebe, situada en una superfície de 61.600 m2, que compta amb un total de 29 tancs amb capacitat per 453.000 m3, dedicats a hidrocarburs lleugers (querosè i gasolina), fueloil i diesel.

Són també instal·lacions destacades de l’àrea de MEPSA:

  • La Central de Cicle Combinat, propietat de Gas Natural.
  • El centre d’emmagatzematge i manipulació de productes químics de la companyia Quimidroga, un els més moderns i equipats d’Europa.
  • Els magatzems de la companyia Transfesa, com a base operativa pel desenvolupament d’activitats logístiques relacionades amb el tràfic portuari.
0_clientes

ELS NOSTRES CLIENTS

MOLL DE L'ENERGIA

La solució per a grans operadors de granels líquids

en el Port de Barcelona